2013年12月26日星期四

Casio Friendly Memo Data Bank DBJ-22

Днес аз нося друг часовник, който е разновидност на модел съм писал и преди.
Тези, които са били след известно време може би си спомняте аз афиш Friendly Memo Data Bank гледате назад през май. Това беше най-DBJ-24, а не днес DBJ-22, и включва котки и кучета в сравнение с момчетата и момичетата в този модел.
Тя е част от гамата на Casio Data Bank на часовници и има функция бележка, където можете да съхранявате името, телефонния номер и датата на раждане за приятелите си. Тъй като това е Friendly модел Memo, можете също така да зададете лицето до контакта избора на лицето и стила на главата (момче или момиче и прическа). Часовникът е японски модел, така че всичко, на входа е в японски символи (освен ако има опция за език на смени, че аз не намерих). Контактите също са използвани в една игра, наречена Fit, където можете да изберете две от вашите контакти и той работи чек съвместимост показва редица звезди в полето за сърцата и резултат от процент.
Часовникът има хибриден LCD дисплей с нормално 6-цифрен дисплей номер по дъното, набор от 9 звездни символи в един модел 3x3 (което изпълва със секунда), и матрични масив. Матрицата на точка показва картината на едно момиче по подразбиране, който се оживи и да се огледам и дръпнете лица (особено когато се провеждат върху бутона напред).
Този модел използва 1437 модул (в сравнение с 1537 в модела на котка и куче), и има аларма и хронометър режими също.
Heuer,Hublot">часовници Zenith
see more гледам and часовници Bell & Ross 38милиметра Model

没有评论:

发表评论